kayip esya burosu / lost and found

indirim! / sale!

haZir tum kuklalari kukla festivali bunyesinde sergiye vermisken (bu konudan da ayrica bahsedecegim lakin halen krystina hanim'dan sergi fotograflari beklemekteyim) ve bu fotograftaki hanimlari da faZla minik olduklari icin evde birakmisken, dedim bir bahar indirimi bisey yapayim, taZe kan filan falan..

after giving all my puppets to an exhibition (well, this is another story to be told another time-after getting the exhibiton photos from krystina) and leaving these little ladies home for being too small for such a thing, i decided to make a "spring sale" with them.
velhasil, soldan sayarak dukkandaki yerleri;
minimal hanim, minik muZip, guZel sonbahar, minimal hanim 2
(not: minimal hanim no.1 sadece etsy'de bulunmakta, istek uZerine pasaj'a da koyabilirim. ote yandan, "ne gerek var canim oyle dukkanmis bilmemneymis diyenler daha bir sevindirir beni, mail adresimi paylasmaktan hic cekinmem; toohero@gmail.com)
notu da kapsayan duZeltme: minimal hanim no:1, an itibariyle satilmis durumda. diger minik hanimlar ise indirimli konumlarini korumaktalar.

from left to right;
minimal lady
, quiZZical little girl, beautiful fall, minimal lady 2
(note; if you don't want to deal with websites and stuff, it'd be even better for me. please contact me for anything; toohero@gmail.com)
edit: minimal lady no:1 is sold now, but other little ladies are still waiting for their new homes..


simdilik haberler boyle..

anyway, these are the news for now..

2 comments:

Z. said...

öZlem merhaba :)

önceki konuna yorum bırakamadım,ama inanılmaz güzeldi.. flickr da da epey baktım resimlere, dilerim emeğinin karşılığını alırsın...

ben fimoyla deneme yapacağımı yazmıştım ya mailine; yaptım denemelerimi 3. 'de bir şeye benzemeye başladı ama hala birer kıyafet oturtabilmiş değilim üzerine :) ama mesela fimo modürit gibi pek sonradan ekleme kabul etmiyor, bana çok eğreti duruyor gibi geldi, o yüzden bir de tek seferde fırınlamayı denedim, o daha iyi oldu.. bir de asetonla silince filan kendine gelmedi :)modurit sanki fimodan daha iyi duruyor ya da bu benim acemiliğimden kaynaklı.. tabi bu çalışmalar sırasında seni bol bol andım içimden ve hayran oldum bir kez daha :)

önceki yazında bahsettiğin yeni modellerini de gördüm ama ahhh fakirliğin gözü kör olsun :)

bu arada gemeincschaft sanırım Diyarbakır uluslararası film günlerinde gösterilecekmiş, çok sevindim :)

Pirpirok

ozlemakin said...

merhaba.
oncelikle, birkac kere firinlamakla ilgili olarak esas dikkat edilmesi gereken nokta, hal-i haZirda sertlesmis olan parcayla yeni eklenen hamurun iyice kaynasmasini saglamak. yani ek yerleri belli olmayacak sekilde iyice inceltmek gerekiyor pismemis olan hamuru. onun disinda cok sorun olmamasi laZim. fakat acikcasi ben halen emin degilim modurit'in polimer kil ailesinden olup olmadigindan..

fotograf bekliyorum o halde merakla:))


gemeinschaft diyarbakir'da da mi gosterilecekmis, onu pek hatirlayamadim sanki ama altin koZa'da ve annecy'de yarisacak haZiranin ilk haftasinda, onu biliyorum :)