kayip esya burosu / lost and found

bir fikir / an idea

dusundum de, haZir iZmir'deyken bir sure daha, sayet ilgilenen olursa bir kukla atolyesi yapayim diyorum. yogun tempolu olarak 1 veya 2 gunluk de olabilir, daha sakin, 1 haftaya yayilmis bir sey de olabilir.. ilgiye ve talebe bagli tamamen.. iZmir civarinda olanlar ve ilgilenenler bana haber verebilirse sahane olur..

i'm thinking about making a puppet workshop, while i'm still around in turkey.. just saying.

9 comments:

E. said...

Ben çok isterim çalışmalarını görmek ama İstanbul'dayım :S

ozlemakin said...

onu da dusunmedim degil, ama kisa bi sureligine gelecegim istanbula (maksimum 1 hafta) o arada da onu gor, buna git, sunla ic filan kosusuturmasinda olamayacagina karar verdim.. malZeme tasima derdinden bahsetmiyorum bile..

E. said...

Haklısın. Eğer olursa, ben de gelmeye çalışırım ama bana da zor İzmir. Neyse, kısmet..

ozlemakin said...

cok sevinirim :)

mukadderat ;)

sergun said...

ben de çok isterim ama ancak eylülde izmirde olabileceğim -bayrama- sanırım çok geç olur..

mukadderat sahiden :)

ozlemakin said...

hm hm hmm.. bayram ne Zaman bilmiyorum ama ben heralde eylul 10 civarinda donuyor olacagim.. artik en kotu noel Zamani gelmeden once daha organiZe sekilde bir seyler ayarlamaya calisirim atolye icin..

Gülen Tezer said...

Özlem merhaba; döndüğünden beri sana yazamadım :( Hani derler ya, bir dilek tutsaymışım kesin olurmuş diye. Ağustos içinde meteor yağmurlarından sonra İzmir'e geliyoruz. Bir tarih belirlersen -ki ne olur bunu yap- orada olmayı çok istiyorum. Senin takvimine göre ayarlarım..

ozlemakin said...

aa harika! o halde ciddi ciddi dusunmeye baslayayim ben bu atolye isini..:)

Zehra Gürgen said...

Kuklalarınızı daha öncede görmüştüm..çok beğenmiştim.Beğenilmeyecek gibi de değil zaten. İzmir'deyim isterseniz İzmir'li blogculara bir mail atıp duyuralım ne dersiniz?