kayip esya burosu / lost and found

{Izmir - Istanbul - Ankara} Atolyeler! / Workshops!


Efenim, detaylari onumuzdeki birkac gun icinde tekrar paylasacagim lakin simdiden de bir duyurayim istiyorum. Uc sehir, uc atolye. 

6-7-9 Subat, Izmir
13-14-15 Subat, Ankara
17-18-19 Subat, Istanbul

Stop motiona ozel kukla yapimina yogunlasacagimiz bu atolyelerde, stop-motion'la ilgilenmeyi dusunmeyenlerle de "art doll" diye de tabir edilen masa ustu kuklalarindan yapacagiz.

Uc atolye de 20-24 saat arasi olacak toplam. Dedigim gibi, detaylari tek tek daha sonra paylasacagim ama simdiden bir seyler sormak, danismak ve/veya kaydini yaptirmak isteyenleri de info@madebyozlemakin.com adresine bekliyorum.


Yet another puppet workshop marathon in Turkey.

12 comments:

Anonymous said...

Merhabalar,
1) 1 kisi uc atolyeye de katilmak zorunda mi ? Isten izin almamiz gerekiyor cunku.
2) Ucretli mi meki ? :)

Sevgiler,

Ayse

ozlemakin said...

:) ucu de birbirinden bagimsiz atolyeler. ben o "bir kisi" olarak hepsine katilacagim haliyle ama katilimcilarin hic boyle bir zorunlulugu yok.

ve evet, ucretli. malzemeler filan kullanilacak her seyi ben saglayacagim, atolye sonunda kuklanizla birlikte doneceksiniz evinize.

A-H said...

supermis keske bende katilabilsem orda olup, bayiliyorum sizin kuklalariniza, harika olurdu onlardan biriyle eve donmek :)

ozlemakin said...

bir sonraki atolyeye belki? :)

Anonymous said...

Selamlar;
Ankara atolyesine katılmak isterim, 3 gün mü devam ediyoruz yoksa bir gün mü, bir de nerede olacağı belli mi acaba?
teşekkürler
Bahar

Anonymous said...

Bir de günübirlik katılım ücretini de öğrenebilir miyiz aacaba İzmir için ?

Teşekkürler,

Selma

ibrahim said...

Merhaba Özlem Hanım, stop-motion'a yönelik yeniden bir atölye yapmanız sevindirici. Ben İzmir veya İstanbul'da yapacağınız atölyelerden birine katılmayı isterim. Ama öncelikle atölye yeri ve katılım ücreti ile ilgili bilgileri paylaşmanızı bekliyorum.

Ayrıca atölyenin içeriğine dair ileti yazarsınız güzel olacaktır. Bu sayede ön-hazırlık yapabilirim.

İyi günler..

ozlemakin said...

Bahar Hanim, evet 3 gun surecek atolye. Kanguru Kultur Merkezi'nde gerceklesecek: konur sokak 8/8 kızılay (0312) 419 77 42­ ­

Selma Hanim, gunubirlik katilim ucreti diye bir ayrim yok malesef, Izmir'deki etkinligin detaylarini surada bulabilirsiniz: http://www.facebook.com/events/286959644692812/

Sevgiler.

ozlemakin said...

Ibrahim bey, Izmir'deki etkinlige dair bir linki onceki yorumumda paylastim. Alsancak'ta, Han Tiyatrosu'nda gerceklesecek kendisi.

Istanbul'daki de Buyuk Besiktas Carsisi'nda, Durak Dukkan'da olacak.


Daha detayli bilgiyi onumuzdeki bir iki gun icinde paylasacagim, ilginize cok tesekkurler :)

Anonymous said...

Hayallah, keşke günü birlik katılımcılar için de bir tarife verseydiniz, hafta içi denildiği üzere, 3 günlük katılmak mümkün değil, tek gün katılıp, 3 günlük ücret ödemek de makul olmuyor. Neyse.

Kolaylaklıklar dilerim,

Selma

ozlemakin said...

Selma hanim haklisiniz tabii ama malesef tek gunde bitmesi zaten mumkun olmadigi icin kuklalarin mecburen boyle program. Dilerseniz tek gun gelip mini kuklali anahtarliklardan yapabilirsiniz ama, onda ucret degisimi olacaktir.

A-H said...

ozlem umarim bir sonrakine, o olmazsa daha sonrakine... ta ki birinden birini yakalayincaya kadar :))