kayip esya burosu / lost and found

Little match girl / Kibritci kiz


I finally finished the little match girl doll. The main material is polymer clay, blushed with pastels. Her dress is vintage silk, hand painted with fabric dyes, cocoa, cinnamon and tea. More photos after the break. Enjoy!
p.s. She's now in Art cz Gallery in Prague, in case you'd like to see her in person.

Bir onceki postta  bahsetmis oldugum 10marifet yarismasina kibritci kizimla katildim. Ana malzemesi polimer kil, elbisesi elde boyanmis vintage ipek. Daha detayli anlatim 10marifet sayfasinda. Daha fazla fotograf ise postun devaminda.
p.s. Yakindan gormek isteyenler icin, kendisi an itibariyle Prag'da Art cz Gallery'de. 












4 comments:

Anonymous said...

bayıldımmmm çok güzell ellerinize sağlık :) sevgiler.
burcininhayaladasi.blogspot.com

Unknown said...

bloğunuza hayran kaldım bunlar nasıl güzellikler böyle sanatınız karşısında saygıyla eğiliyorum gerçekten pesss...

Unknown said...

ben de bir çok video izledim bişeyler öğrenirim diye bazılarını anladım bazılarını hiç...Bi şey sormak istiyorum size pastayı yaptık üzerine jöle görünümü için mozaik jeline boya ekledik,tohumları da boyanın içine aldık peki bunu fırınladıktan sonra mı öncemi sürücez pastaya..videolarda likit polimerleyapılıyor bu ürün gezel Türkiyemde yok..

Unknown said...

özlem hanım rahatsız etmek değil niyetim ama heveslendim bi kere ne olur yardım edin.Başka soru yok söz.Pasta üzerine krema sıkılmış görüntüsü için yine güzel Türkiyemizde bulamadığımız huni gibi aparat var ona alternatif başka materyal var mı krema sıkmak için.Bitti.Şimdiden Teşekkür ederim...