kayip esya burosu / lost and found

cadilar bayrami oZel I - halloween special I

efenim, ado (art dolls only) isimli toplulugun bir uyesi olarak halloween temali etkinlige katilmis bulunmaktayim. fakat tek bir kuklayla katilmak yerine minik bir seri olusturmaya karar verdim. serinin adi "trick or treat ...please?". oZetle, halloween kasabasinin, diger "normal" cocuklar gibi cadilar bayrami eglencesine katilmak isteyen minik sakinlerini konu aliyorum.
iste bu da cetenin ilk uyesi, minik balkabagikafa.

as being a proud member of ADO team, i'm attending to the halloween challenge. but instead of participating with just one puppet, i decided to make a little collection named "trick or treat ...please?". it's basically about the little residents of the halloween town, who want to have fun on halloween just like the other "normal" kids.
so, here is the first member of the gang; little pumpkinhead.her Zamanki kuklalardan farkli olarak, bu minik hanimi biblo kategorisinde degerlendirmek daha dogru olacak sanirim. Zira tamami polimer kilden yapildi ve tek hareketli kisim cicek teliyle yapilmis olan kollari. goZler icin cam boncuk kullandim, saclar gercek yun. sapkadaki orumcek de bir minik datel parcasi.

i guess this little lady should be considered as a sculpture this time, unlike my usual puppets. the only move-able parts in her body are the little arms which are made of paper covered wire. the whole thing is made of polymer clay. glass beads were used for the eyes, mohair for the hair and a piece of lace for the spider on her hat.
hitap ettigi pek kimse olmaZ diyerek pasaj'a koymadim bu sefer. ama kendileri etsy'deki yerlerine coktan aldi. buradan Ziyaret edebilirsiniZ.
duZeltme: satildi.



and she's available here on etsy.
edit: she's sold.

6 comments:

a.y. said...

Müthiş olmuş. Çok yeteneklisiniz, tebrikler:)

ozlemakin said...

cok tesekkur ederim :)

Jaensue said...

Ama ama ama bu harika:)

Gülen Tezer said...

Turuncu ve yeşilin uyumunu hep çok sevmişimdir.. Dudak kıvrımları gülmek üzere olan adını Yeşim koyduğum bu hanım hanımcık kızımız böyle bükmüş ya narin boynunu :) Allahım kim korkar bu minik cadıdan?
Özlem cadılar bayramına yeni bir boyut getirmiş biridir :) Cadı bayram kutlayıcıları priminiz bu sevimli şeylerle düştü :)
Ellerine sağlık :)

ozlemakin said...

hehe cok sagolun :))

Gülen Tezer said...

ay senin saçlarını sevsinler, ay senin o lülüş platin saçlarını sevsinler, ay senin o şapkanı yesinler...