kayip esya burosu / lost and found

Ozel Siparis Kukla / Puppet on a Custom Order

efenim, bir siparis kuklasiyla daha karsiniZdayim. aslinda bu kukla biteli oluyor epey ama haftaici firsat bulup da cekememistim fotograflarini bir turlu. bu huZurlariniZdaki de alper bey.

here i am with another custom order. i've finished this one a while ago, but i just couldn't find the time to photograph it durung this week. fotografta daha kahverengiye kaciyor sac rengi ama alper bey oZellikle belirtti saclarinin aslinda siyah oldugunu.

he has a bit brownish hair in the photograph, but mr. alper especially indicated that his hair was actually black.
yine polimer kil, tel, yun ve kumaslarla yapildi kendileri. bir de ekstradan cikarilabilen bir gunes goZlugu var kafasinda. boyun ve el bilekleri haric tum eklemleri hareketli. boyu da 20.5 cm.

again, polymer clay, wire, mohair and fabrics were used to make him. and he has a pair of removable sunglasses on his head. all his joints are working except for the ones in his neck and wrists, and he stands 20.5 cm tall.
bir de dedim madem hediye olacak bu kukla, bari elinde bir de hediyesi olsun kendisinin de. boylece alper bey'e de supriZ olan bir minyatur buket verdim eline.

and since this was going to be a gift, i thought it'd be better to give him a gift too. this miniature bouquet was a surprise for mr. alper also.
bu da yakindan cicek.

and here is a close-up of the bouquet.

13 comments:

Duru Günaçan said...

süper,eminim çok beğeniceklerdir.buket de harika olmuş:)

Gülen Tezer said...

Fotokopi gibi olmuş :) Güle güle gitsin yerine :)

Butikpartim said...

Çok hoş gerçekten,harika olmuş,ellerinize sağlık..

ozlemakin said...

cok tesekkur ederim :) umarim hediyenin asil sahibi de siZin kadar begenir.

alperakis said...

Emin olun ki hem model hem de hediyenin gerçek sahibi de mükemmel derecede çok beğendi:)))) Resimlerde ne kadar benzediği anlaşılmıyor inanın. Tekrar Tekrar teşekkür ediyorum bizi bu şanslı insanlardan biri yaptığınız için

naz said...

eline sağlık!

ozlemakin said...

^-^

Can the Fason said...

sürekli olarak buralara gelmiyorum, ayda biri filan buluyor sanırım gelişim, ama böylesi daha güzel galiba, her siteye girdiğimde kuklalardaki gelişimi daha net görebiliyorum :)

görmeyeli kuklalar boya mı gitmiş ne :)

ozlemakin said...

hani trt kedisi (kabullendim artik ben de, kurt olcak oo diye cikismiyorum artik) vardi ya, aha iste onla ayni boyda bu beyefendi. oncekiler daha bi iriceydi ama ivet, 30-35cm filandi. neyse efenim, ayrica tesekkur ediyorum :) gerci siZden sonunda erkek kukla yapmis olmamla ilgili bir yorum gelmemesi sasirtmadi degil ama, olsun artik ;)

dshandmade said...

bütün yaptığın işleri beğeniyorum. bu da çok güzel olmuş. sahibine benzerliği özellikle şahane. ellerine sağlık.

Jaensue said...

Ozlemcim sana mail atmistim hala cevap vermedin ozel siparis kuklalar hakkinda?

Jaensue said...

birde su kelime onayini kaldirsanda eziyet çekmeden yorum yazsak diyorum:)

ozlemakin said...

simdi bir kontrol ettim tekrar, cevaplamadigim mailleri cevapladim ama siZinki de onlara dahil miydi degil miydi bilemiyorum. bu ara acayip bir kosusturmanin icindeyim, goZumden kacmis olabilir. cevaplamadiysam halen yeniden atmaniZi rica edecegim o maili..