kayip esya burosu / lost and found

Meyve Salatasi - Yuzuk / Fruit Salad - Ring

son zamanlarda gelen sikayetler ve sari saclarindan sen suclusun tadindaki (bu kayahan meselesi tamamen blogla ilgili bir sey olmali, cok garip) "yedigim tatlilar ve akabinde aldigim kilolarin sorumlusu sensin" seklindeki ithamlardan sonra saglikli beslenmeyi tesvik calismalarina baslamaya karar vermis bulunuyorum.

after receiving more complaints and accusations about being responsible of the pastries people eat and the weight gain afterward recently, i decided to accomplish my part in encouraging the healthy diet.


bu ugurda, yeni arkadasimiz olan meyve salatali kaseyi tanitmaktan mutluluk duyarim.

and i'm glad to introduce our newest friend fruit salad bowl for this very occasion.


cilek, muz, seftali, kivi ve yabanmersininden olusan meyveler pilomer kilden, kase seramik, kasik da metal. yuzuk aparati da ayarlanabilir ve antik bronz eskitmeli.

the fruits (which are strawberries, kiwis, bananas, peaches and blueberries) are handmade of polymer clay. the bowl is ceramic and the spoon is metal. the ring base is adjustable as always, and has an antique bronze finish.


buradan etsy, buradan pasaj araciligiyla oldugu gibi, ozlem@ozlemakin.com'a atacaginiz bir mail ile aracisiz olarak ve hem de pasaj fiyatinda %10 indirimle ulasabilirsiniz kendilerine.
duzeltme: satildi!

available here on etsy.
edit: sold!

7 comments:

.: Renkli Bilezikler :. said...

bunları tek tek yapmak çok büyük emek istiyor olmalı! küçücükler! tebrikler:)

Unknown said...

duyunca şaka sanmıştım yağmışsın gerçekten, çok güzel

ozlemakin said...

cok tesekkur ederim.

zeynep lutfen, yuzukle saka olmaz!

TINK - SONIA said...

Hi Ozlem,so original an yummy work!Miniregards.

ozlemakin said...

oh, thanks sonia ^-^

Nedret said...

Tamam sözümü geri aldım ama sen de bu kadar gerçekçi yapmak zorunda mısın canım? Bak şimdi bu akşam evde meyve de yok...:)))

ozlemakin said...

aa yaranamadik bi turlu ;)