kayip esya burosu / lost and found

Zaman yolcusu - şık hippi

70ler sevgisi midir nedir artik bilemiyorum ama en bi severek yaptigim kuklam bu oldu galiba. gerci hippi dedim ama biraZ arada kalmis, suslu bi hippi oldu sanki. oZellikle kolye konusunda tereddutlerim var, cikarsam mi acaba?

Bir de bununla beraber bir "Zaman yolcusu" serisi yapmaya karar verdim. boyle donem kostumleri filan ama bakalim ne olacak..
saclarini yine ham yunden, yun parcalarini sabulu suya batirip yuvarlayarak yaptim. kostum 2. el bi elbiseden, sac bandi da deri parcasindan. elindeki cicegi haZir almistim, kagit cicek. kolye de cam boncuklardan.
ve pek tabii ki apartman topuklar.. fimoyla hic denemedigim icin bilmiyorum ama bu mass pistikten sonra maket bicagiyla yontulabiliyor ince ayrintilar icin. en sevdigim oZelliklerinden biri de bu.. (ya acaba diyorum su cekce'yi iyice ogrenip mass'in ureticileriyle iletisime mi gecsem "ben reklaminizi yapip duruyorum siZin cilgin gibi, bu isi bi resmiyete dokelim" diye)
efenim velhasil, dukkana koydum bekliyor kendileri..

duZeltme: beklemiyor artik, gittiii..

5 comments:

lavantin said...

sevgili özlem hergecen gün kendini yeniliyorsun.Tahmin ederim,yaptığın her çalışmadan sonra farklı bir yerlere doğru gitmekte olduğunu görüyor ve ufak adımlarla her seferinde yeni birşey deniyorsun...ilgiyle izliyorum

ozlemakin said...

cok tesekkur ederim, mahcup ediyorsunuZ :))

cigdemonur2 said...

GÖRDÜKLERİMİ ÇOK BEĞENDİM,HEMEN YAZMAK İSTEDİM.
SİZİ SİTEME EKLİYORUM,SIK SIK BAKMAK İÇİN.
SELAMLAR...

ozlemakin said...

:)) tesekkurler.

dk said...

psy psy geliyor herşey..